Naisir Handemir Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 To był zły sen lecz nie koszmar Droga jakby trochę prostsza Myśli mniej i ciężar powiek do udźwignięcia To było tylko podłe marzenie o drodze pokrytej złotawym cieniem o lustrze z nierozbitą szybą o tym co by było Zostań jezcze Niech przewierce Cię spojrzeniem niech przez myśl mi przejdzie że może nam by było.. Niech ukradnę z tej pieszczoty złośliwy splot bezgłośnch słów języka śladem naznaczony kontur ust.
Anna_Para Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Naisir jak zwykle: namiętnie, zmysłowo, czule, ładnie! Ps. Popraw szybciutko "prostsza" :) Serdeczności, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 powiem więcej: ŁADNIEJ! tylko...a to już Para powiedziała pozdrawiam :))
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Powiem jeszcz, jeszcze więcej najładniej.pozdr.
Naisir Handemir Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Dziękuję pięknie za tak przychylne komentarze, była jeszcze piąta zwrotka ale niewiedziałam czy zamieszczać czy bez niej lepiej:) Anno!Dziękuję, że zawsze czuwasz nad przecinkami i ortografią!:) Niestety mam to nieszczęście mieć dysortografię:D Pozdrawiam Naisir
Rekomendowane odpowiedzi