Marcin_Erlin Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 www.tvn24.pl/-1,1641951,0,1,kto-chce-byc-krolem-polski,wiadomosc.html No, dworki i dworzanie! Jeśli za wysokie progi jest jeszcze wolnych wiele niższych stanowisk: - grajek -koniuszy - intrygant - zło konieczne - czarownica - wierszoskrob - piewca panteanów - błazen ( zajęte) - nadworny idiota ( prawie zajęte) - komuch - żyd - arab - giermek Sobieskiego - krzyżak ( ale nie pająk) - Kacper - dziecko niczyje Proszę się zapisywać albo dodawać stanowiska.
zielona dama Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Król Polski, tak właściwie... Powinien mieć predyspozycję do pełnienia przynajmniej połowy z wymienionych wyżej stanowisk, żeby dać sobie radę... Ja chcę być czarownicą, albo Kochanką Króla, obie fuchy dobrze rokują :P
Agata_Lebek Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto moje stanowisko: www.youtube.com/watch?v=ebjdEW7-fpY :D
H.Lecter Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zło konieczne... To coś dla mnie : )
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i można je połączyć...zaklepuję i oferuję swe usługi w organizacji tajnych schadzek, tudzież w przemycie do komnaty króla-piździelca.
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto moje stanowisko: www.youtube.com/watch?v=ebjdEW7-fpY :D stanowisko zaakceptowane i dodane do spisu komplikacji nadwornej ( oferuję swoje usługi w nauce gry na cymbergajach)
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i bardzo dobrze, propozycja przyjęta, ( usług nie proponuję, bo mogę się "przejechać" szóstym zmysłem wyczuwając zawodowca...)
Monoke Takahashi Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Intrygant - to coś idealnego dla mnie! :D
Marcin_Erlin Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyklepane, bardzo dobre stanowisko:)
Marcin_Erlin Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cmok...i co pomogło;)?
Marcin_Erlin Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobre wejście, ale obawiam się, że będę bezwzględną konkurencją...
zielona dama Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 ehh... Król (czy raczej temat), umarł w butach... I kto mi będzie kiecki kupował i prawił fikcyjne komplementy ??
Rekomendowane odpowiedzi