Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 tu wyprzedaż tam przecena kuszą półki wabią ceny nęcą światłem i muzyką może coś kupimynikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj bary budki i fast foody szybko tłusto byle jako hamburgery frytki kawa wrzucimy coś na ząb nikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj specjalista za pół roku więc cierpliwy bądź pacjencie choć „bóg zapłać” szepce znachor kilka baniek pęknienikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj nic za darmo gdzie się ruszyć płacić przelać łożyć stawiać nawet jak ci zbrzydnie życie ktoś powie – a taca?nikt nie żąda nikt nie prosi kura sama jajka znosi tary - mary tu mi graj a ty kuro jaja daj
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 fajnie wyszło, nadaje się na piosenkę tak mi się jakoś, J. serdecznie Babo urocza
bestia be Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 ciekawe przesłanie , jak kompozycja wartko płynie treść szacuneczek be
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Babo Izo superrr!! - my tu już z moją wnuczką układamy melodię do słów. Pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, Judyt, za czytanie i miłe slowa, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie, szacunek, dziękuję serdecznie pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzom ciekawa melodii, słodko mi niesłychanie, najserdeczniej pozdrawiam Was - Obie Najmilsze Panie! Serdeczności - baba
krzysztof marek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 czyta się tchem. jak te życie kochane :) pozdrawiam serdecznie Babo!
Magda_Tara Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 za Krzyśkiem - jednym tchem! pędem! i śpiewa się! siuuuuuuuuuup Babę w dziób! ślicznieeeeeeeeeeeeeeee i ja w refrenieeeeeeeeeeee! hurrrrrrra! Słodka Moja z Rodzynkami!!!!!!!!! :D :*
Anna_Para Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Baba nasza Kochana w dobrym humorze! Ale fajne! Uśmiecham się!!!! Śliczne to i satyryczne społecznie! Cieplutko, Para:)
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze jeden z serii bachutaraszki i chyba poprzestanę na tym, bo sama wpadnę w pesymizm. Tak, samo życie kochane bez reszty! Dziękuję, serdeczności - baba
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez Ciebie Kochaniutka, ani, ani! Jak bachutaraszki, to i w refrenie musisz być! Swoimi wierszami cały czas czynisz różne tary - mary! Zadziałały już? (nie skrzypi?) Ściskam z radością - baba
Baba_Izba Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano. W dobrym, na szczęście swoje, podobno pogodni żyją dłużej, oby jednak nie za długo! Dziękuję Aniu, serdecznie pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 z jajem ten tekst;) podoba się pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, nawet z jajami! Już jajecznicę można smażyć! Dziękuję, serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi