[gzd®] Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 jesteś tylko złudzeniem na jawie sennym marzeniem dzieckiem smutku i samotności wytworem podświadomości jakbym chciał żebyś istniała moją dusze ze smutku wyrwała ty zaczarowałaś mnie jednym spojrzeniem lecz wiem, że to wszystko to tylko złudzenie to opowieść wyrwana żywcem z baśni każde słowo każde zdarzenie jest nasączone boskim tchnieniem każda chwila czarodziejską moc ukrywa wszystko prowadzi jednak do mojej zagłady tak już jest i nie ma na to rady z każdym dniem z każdą chwilą moje życie na smutku upływa bo tak musi być czy chcemy czy nie Bóg daje nadzieje a życie się z nas śmieje….
Dorota_Jabłońska Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 bo tak musi być czy chcemy czy nie Bóg daje nadzieje a życie się z nas śmieje…. w klimacie "średniości/gorzej" - zakończenie zupełnie nie podoba się. Treść przesiąknięta uzależnieniem peela od uczucia, podległością, na którą żadna kobieta nie odpowie. Pozdrawiam :)
Pan_Biały Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 sorry, ale już po pierwszej wyzionąłem ducha może innym razem pozdrawiam i pisać dalej r
kuba skawa Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 "to opowieść wyrwana żywcem z baśni" Nie wyrywać z baśni, tylko napisać coś własnego. ;)
Rekomendowane odpowiedzi