Leszek_Nord Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 na wiosnę najpierwsze zakwitają kamienie czerwone kocich łbów zaraz potem żółte i szare słońce w dziurawej kałuży przegląda się zza chmur ptaki prawie z niczego budują przytulne gniazda ludzie mijając siebie uśmiechają się pod nosem na lepsze odwraca się ich gwiazda
janusz_pyzinski Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Leszku,obyś miał rację-podoba się Twoja wiosna-wiosennie już pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś bym poprzycinałała Leszku bo oryginalnie zacząłeś, klimatycznie. Przepraszam za bałagan, zawsze bałaganię jak mi się podoba. na wiosnę pierwsze zakwitają kamienie czerwone kocich łbów zaraz potem żółte i szare słońce w dziurawej kałuży przegląda ptaki prawie z niczego budują się gniazda ludzie na lepsze odwracają gwiazdy Pozdrawiam serdecznie.
Leszek_Nord Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. post tenebras spero lucem - i tego się trzymajmy Januszu, dzięki. Leszek.
Leszek_Nord Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś bym poprzycinałała Leszku bo oryginalnie zacząłeś, klimatycznie. Przepraszam za bałagan, zawsze bałaganię jak mi się podoba. na wiosnę pierwsze zakwitają kamienie czerwone kocich łbów zaraz potem żółte i szare słońce w dziurawej kałuży przegląda ptaki prawie z niczego budują się gniazda ludzie na lepsze odwracają gwiazdy Pozdrawiam serdecznie. Dzięki Basiu, bardzo się różnimy i tak trzymać, to jest piękne. Pozdrawiam. Leszek.
Agata_Lebek Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym wierszu wszystko mi się podoba ; kontrukcja, prostota, klimat, kolorystyka. Kocie łby, kwitnące kamienie, słońce w dziurawej kałuży, ptaki budujące prawie z niczego swoje gniazda i te uśmiechy... Ach długo by pisać. Pięknie :) Pozdrawiam.
H.Lecter Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 na wiosnę najpierwsze zakwitają kamienie czerwone kocich łbów zaraz potem żółte i szare To jest jakaś poetycka nowalijka, reszta...dziewczyńska.
zak stanisława Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 oj, jesteś dobrym obserwatorem, dzisiaj włąśnie stwierdziłąm podobnie, tak śnieg spłynął po kręgosłupie drogi, zakwitły kamienie łądnie opisujesz, siepodobuje :)
Leszek_Nord Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tym wierszu wszystko mi się podoba ; kontrukcja, prostota, klimat, kolorystyka. Kocie łby, kwitnące kamienie, słońce w dziurawej kałuży, ptaki budujące prawie z niczego swoje gniazda i te uśmiechy... Ach długo by pisać. Pięknie :) Pozdrawiam. aż tak się nie spodziewałem, ślicznie dziękuję Agato!
Leszek_Nord Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziewczyńska, może wiosna jest właśnie taka dziewczyńska? Dzięki Lecterze.
Leszek_Nord Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie mi napisałaś Stanisławo, dziękuję bardzo i pozdrawiam. Leszek.
Bernadetta1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Leszku jak wiosennie u Ciebie:)...taki sielankowy ten obraz, moze nie ,,dziewczyński''a delikatny...i to jest fajne:)pozdrawiam
jacekdudek Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś bym poprzycinałała Leszku bo oryginalnie zacząłeś, klimatycznie. Przepraszam za bałagan, zawsze bałaganię jak mi się podoba. na wiosnę pierwsze zakwitają kamienie czerwone kocich łbów zaraz potem żółte i szare słońce w dziurawej kałuży przegląda ptaki prawie z niczego budują się gniazda ludzie na lepsze odwracają gwiazdy Pozdrawiam serdecznie. no jo cie prosza Basiu, raczej, bardziej mi: "ludzie mijając siebie usmiechają się ukradkiem na lepsze odwracają gwiazdy" przepraszam autora, ale tak tworzą sie dyskusje pozdrawiam
bestia be Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 podobają sie metafory , jak całość w wiosennym kolorze serdecznie be
Franka Zet Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Rozwiośniony Leszku, ładne te kocie łby. Pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Ładnie i ciekawie o tej wiośnie No, niechże już zwiewa ta zima markotna mroźna przecie była oj była tyle była słoneczko wspinaj się wspinaj wyżej na dobre karzesz czekać tak najdłużej :)
Leszek_Nord Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Eliko, pozdrawiam. Leszek.
Leszek_Nord Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Franko, dzięki. Leszek.
Leszek_Nord Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki bestio,Leszek.
Leszek_Nord Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetto, cieszę się, że się podoba. Leszek.
Rekomendowane odpowiedzi