Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Limeryk nr 380 - o niemądrym ichtiologu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Podaj hasło też sobie coś obejrzę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A tak poważnie to mam ogromne zaległości nie tylko kinowe  Przez święta to już mi się nawet czytać nie chce ech... 
    • Polują dyskretnie, kocim spojrzeniem, od góry na szklanej nitce lub rozhuśtani w zawisie.   Z sinego podnieba wypatrują zamaskowanego bezruchu w tłumionym oddechu między zębami, zagryzionymi w wargi do martwej krwi, oczekując  na przelot w niebyt suchego powietrza.   A wy nadal nie wierzycie w rowy przykryte mgłą i ciałami sterczącymi ku nicości.   U nas wieczór, pluszowy. Włączamy seans grozy na Neflisie.    
    • Czy Ty wiesz jaki mróz dziewczyno  Kto by mi kazał w kiecce i szpilkach latać

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ja będę w tym towarszystwie tą ciotką klotką z kubkiem w dłoni i frotowych skarpetkach  Może niezbyt atrakcyjnie ale za to jak ciepło Dziękuję za uśmiech od rana
    • To jest bardzo mądra miniatura  Chodzi więc o to aby w milczeniu odnaleźć spokój  Bo czasami cisza pozwala człowiekowi złapać dystans i nakierować myśli na siebie 
    • Lubię Twoje wiersze  Rzadko komentuję jednak są takie do których wracam  Pozdrawiam serdecznie
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...