Maciej_Satkiewicz Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 wszystko jest dwuznaczne i nawet dwuznaczność jest dwuznaczna i ten wiersz jest dwuznaczny i milczenie jest dwuznaczne więc nawet nie wiadomo czy ta dwuznaczność kiedykolwiek się skończy
łysy taytanczyk Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 sądzę nawet że niektórzy z ludzi mają tak zwanego hopla! na punkcie dwuznaczności. Czy i ty do nich należysz, Macieju? Zdrówka!
bestia be Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 ciekawa myśl podoba się serdecznie be
Judyt Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 mm..no tak, chociaż nie wiem czy tak wszystko bywają dwuznaczne sytuacje, zdania itp. jednoznaczność jakby nie patrzeć też występuje zależy z której strony spojrzeć, J. serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Przeczytałam. Powiem nie bez dwuznaczności: wiersz jednoznacznie mi się spodobał! Serdeczności - baba
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Dziękuję za te jedno- i za te dwu- znaczne komentarze ; Pozdrawiam z drobną modyfikacją na górze strony..
Rekomendowane odpowiedzi