PaN ZeT Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Niedaleko pod Berlinem mieszkał sobie Achtung Minen. Choć to może zabrzmi dziwnie - reagował eksplozywnie Zum Soldaten und Maschinen. To się zdarzyło w Liverpool. Dama tonęła w swimming pool I gdy krzyczała: „HELP ME !!!” wciąż „Easy my darling” - rzekł jej mąż „Don’t scream, shut up, and take it cool.” Żuli, co w Tule spirt podwędzili sypnął ktoś - wnet ich śledczy wykryli. Potem w cyrkule zeznali żule: „Spirt my prodali, dzieńgi propili.” Jirzi Prchal z mesta Teplice oddal duha v nemocnice, a że ruhat se ne lenil, deti mnoho, otca neni, v Moravah a zahranice. Informatyk pewien z Jeny płakał, kiedy szukał „ANY” gdy komputer “ANY Key” kazał wciskać ... Any way - komp nieczuły był na sceny.
gżegżółka Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Hans "zwanzig Jahre" gdzieś w Broku Ostro szusował po stoku "O mein Gott! Das ist płot! Dobrze że nie mam nic w kroku!"
ja_bolek Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 There was a young man from Dundee Who said: " They can't do without me No house is complete Without me and my seat My initials are WC"*. * Winston Churchill Limeryk podobno autorstwa W.C W tłumaczeniu Haliny THYLWE ... Rzekł pewien młodzik z Dundee: " Beze mnie wszyscy są bezradni Prawdziwy dom, każdy to wie, Beze mnie nie obejdzie się, A ja - to wasz WC". Maj Sjowall, Per Wahloo - " Mężczyzna, który rozpłynął się w powietrzu" str.170 wyd. AMBER, W-wa 2009.
PaN ZeT Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 A macho young swimmer named Dwyer, Really liked playing with fire. One night in the dark He swam with a shark, And his voice in now two octawes higher. Jurny macho i pływak z Ottawy igrać z ogniem zwykł, więc dla zabawy nocą, rozgrzany winem pływał w morzu z rekinem. Dziś ma głos wyższy o dwie oktawy.
PaN ZeT Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Said an ape as he swung by his tail, To his offspring both female and male, „From your offspring, my dears, In a couple of years, May evolce a professor at Yale.” Rzekła małpa, wisząc raz na ogonie do potomstwa: „Słuchajcie gamonie - wkrótce z waszej progenitury wyewoluuje gość, który profesorem będzie w Yale lub Sorbonie.”
Rekomendowane odpowiedzi