Małgorzata Preneta Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Śmieją się do wszystkich Ze starego zdjęcia, Które wrzucone w płomienie kominka Pozostaje nietknięte Jak wspomnienia. Wolni od zmartwień Bez żadnych zmarszczek Zwyczajnie kochali się miłością piękną Nieświadomi,że wkrótce Los ich rozdzieli Na ZAWSZE!
Bernadetta1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te drukowane literki po co?:)litery duze na poczatku wersółw tez zbedne zupełnie...miłość piękna,płomienie kominka- zrezygnuj z takich banałów , bo sa na szkode wiersza...ogolnie duzo pracy przed Toba:)pozdr.
Baba_Izba Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Myślę, że dla nich, zmarszczki na twarzy partnera/rki, też były ładne, jak ich miłość. Żyje się razem, ale mało kiedy razem się umiera. Tak pięknie na ten temat napisała Agnieszka Osiecka: "Nie wiedziałam, że się serca tak ostudzą, uwierzyłam, że umiera się parami, nie wiedziałam, że się ludzie różnie budzą jak okręty, nie te same, choć w tej samej wciąż przystani..." Zamiast: "Zwyczajnie kochali się miłością piękną", może tylko: "kochali się zwyczajnie" - to, że miłością piękną, lepiej się domyślać. Pamiętaj, że "pierwsze śliwki - robaczywki", to normalne. Serdecznie pozdrawiam - baba
zimna farba Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 ZAWSZE trzeba pamiętać, to jak władca pierścieni... całkiem....albo władca obrączek pozdrawiam
kuba skawa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wolni od zmartwień Bez żadnych zmarszczek Zwyczajnie kochali się miłością piękną Nieświadomi,że wkrótce Los ich rozdzieli Na ZAWSZE! Tak bywa, jak w życiu a gdzie wiersz ?
Magda_Tara Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 fajny pomysł ładny obrazek godna tematyka posłuchaj, Baby, dobrze rady daje - wiem po sobie :D nie zniechęcaj się próbuj :)
Nata_Kruk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 W pierwszej strofie wolałabym przeczytać o pamiętniku, który wrzucony w płomienie kominka doszczętnie spłonął... ale wspomnienia ocalały. Całość niestety nie dla mnie, sorry. Życzę udanych następnych prób... :) Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaprasza m do warsztatu - dlaczego? można by pomijając co niektóre zwroty zbudować całkiem dobry wiersz pozdrawiam i pisać dalej r
Rekomendowane odpowiedzi