Anastazja.P Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 filigranowa lat garść spaceruje po gorącej linii mruczy pod nosem parzy ją w stopy widać uśmiech na fizysie guignol twardy i żarzący grymas nieczytelny roześmiana w bólu ciepła głowa ciepłe ręce spojrzała za siebie tak szybko otworzyła ażurowy pyszczek ostudziła nawet swój cień wilgocią spłoszyła woń
Wuren Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Dziwnie kobiecy wiersz, biorąc pod uwagę poprzednie utwory :) Urzekła mnie ta trochę kotka, trochę jaszczurka... Smutne, że sama sobie zbudowała klatkę ograniczeń... A najgorsze, że ani śladu po niej... Pozdrawiam Wuren P.S. Sekretnie w pyszczku lśnią ostre ząbki :)
Roman Bezet Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A ja zawsze myślałem, że wilgoć i woń w parze idą :) Wyrzuciłbym przecinki i rozbił te wersy - mi wadzą. Podoba mi się taka liryka z odrobiną gry językiem. pzdr. bezet
Anastazja.P Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmmm .... nie napisano, ze sama zbudowała... może uciekła???? Wuren i tak masz CMOKA za interpretację :))) (jak będę tak cmokać to mnie Pan Serocki opie......tralalala) :))) Pozdrawiam Ana.
Anastazja.P Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Romanie, jeśli podoba sie to też CMOK :)) ...a na poważnie, które wersy Pan by rozbił??? interpunkcję zastosowałam celem "zatrzymania" czytelnika, naprawdę tak jest źle?? :))
Jan Polski Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Sądzę, Pani Anastazjo, że bezetowi chodziło o te wersy, w których są przecinku. Wiersz ma swoją urodę i ona zatrzymuje czytelnika, więc wszelkie inne zabiegi są zbędne. :) Pozdrawiam - Jan P.
Anastazja.P Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dwóch Panów chce.....(jakoś cięzko mi odmówić) :)) wyedytowałam zatem Dziękuję ;) Pozdrawiam z uśmiechem Ana.
Rekomendowane odpowiedzi