natalia Opublikowano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 niebo upiegowione tłumi rozdarcia gdy echo bisuje pyszny śmiech Księżyca pobite szkło chodnikowe wrzyna się w oczy tnie marzenia na drobne sfermentowany wieczór wyje do sztywnych latarni krążysz przytępiony a śliskie szczęście tańczy tuż obok zuchwale bez pary
Roman Bezet Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witaj Natalio, jakoś tak za zmianami pędzisz (tu na forum i w twoim pisaniu :) Coś tam pozostało z czarowania, ale zgrzyta i rżnie. Piszesz mocniejszymi słowami - obrazami, a ja zabieram sobie, to co lubię: "niebo upiegowione"
Weronika Szular Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Podoba mi się ten wiersz,zupełnie nie wiem czemu...A! Może jednak wiem...:-) Podobają mi się określenia i porównania ('sfermentowany wieczór wyje do sztywnych latarni')..Jakoś mi ten wiersz 'pasuje'...Proszę o jeszcze :-). Pozdrawiam! Wera
natalia Opublikowano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ha :) a to niebo w ostatnim momencie dodałam Bogdanie :) cieszę się, że chociaż ono tu przypadło Ci do gustu, reszta mówisz zgrzyta, to postaram żeby w kolejnym wszystko było naoliwione :) Weroniko jestem bardzo rada, że "pasuje" :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Roman Bezet Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie, Natalio - żadnej dodatkowej oliwy. Wiersz jest ok - pisałem o nastroju :) Lubię jak czarujesz - po prostu. pzdr. bezet
Coolt Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 dziwi nadmiar epitetów(przymiotników) w wierszych wersach strof :) upiegowione pobite, chodnikowe sfermentowany przytępiony ładnie i dosyć ciekawie, ale nie tak ładnie i ciekawie, jak potrafisz,Natalio :) Czekam na więcej Pozdrawiam serdecznie Coolt
natalia Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a panowie widzę przyzwyczajeni do czarownego słodzenia :) ech, no cóż, w takim razie i nad takim pomyślę, ale nie można tak ciągle, bo to grozi przesłodzeniem.. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Rekomendowane odpowiedzi