aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 po skrawek życia gnam otrzymuję wciąż ochłapy ostro przyprawione flaki przełknę, przecież jem nie od dziś ani wczoraj już dawna łykam żółć i gorycz dzień po dniu wysoko rozgrywa się karnawał życia i śmierci tak sobie zaszalałam łykając te same tabletki
bestia be Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Smutne ale Aniu ciekawe przesłanie ostatnio same tragiczne wiersze piszesz, co zauważyłem. Życzę zdrowia i uśmiechu na twarzy, buźka szacuneczek be
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga bestio nie wiem jak jeszcze ....! Czekam i czeka ....a tu mniej niz zero...! A jak tylko...dam znać na pewno wytężę umysł i specjalnie dla Ciebie i innych trzymających.........napiszę cosik wesołego! Tak tego pragnę!!! Serdecznie! Ania
Judyt Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 wysoko nazbyt? czy na pewno... do zastanowienia się, może tam właśnie w tym' nazbyt' jest zdrowie też J. serdecznie alunko
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dobrze ,że czytasz i jesteś ...dziękuje Ci za to baaaardzo! Uściskuję! Ania
Anna_Para Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Alunko! Wzruszyłam się! Ale nie ma "zmiłuj"! Wiersz na warsztat, i do roboty! Na chwilę się skupisz na tekście, nie na zmartwieniu: codziennie gnam po skrawek życia otrzymuję wciąż ochłapy flaki przyprawione zbyt ostro co tam, przełknę, przecież jem nie od dziś, nie od wczoraj od dawna łykam żółć, może się zdarzy, że pomoże przecież zjadam gorycz dzień po dniu wysoko nazbyt rozgrywa się karnawał życia i śmierci tak sobie zaszalałam łykając na zdrowie To nie są dobre rady! To jest konkrrretna korrrekta!!! We wzruszeniu nie porobiłaś spacji, gdzie trzeba!!! Ocieraj łezki, głowa do góry! Serdecznie życzę szczęścia. A co tam, poryczę sobie z Tobą;)
bestia be Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Aniu TY nie musisz wytężać rozumu, lubię Twoje wiersze i tyle ,a zdania nie zmieniam , gdyż TY piszesz sercem i patrzysz w serce ot a na marginesie to już inna spawa lubię Cię ot , a co? czuję do Ciebie sentyment i do Twojej poezji szacuneczek be
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 karnawał życia i śmierci bardzo wymowne Aniu jak i cały wiersz, zdaje się bardzo osobisty więc dalej nie wnikam w Twją wspinaczkę, ale nieustająco życzę powodzenia ślę ciepełko:) Grażyna
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Aniu za ...poleciałam za...! Usciskuję ! Ania
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Ty moja bestio ,lubię za to ,że jesteś ,jak dobrze ze jesteś tuż...! Uściski! Ania
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grażynko i wzajemnie! Jesteś przemiła,dziekuje za wsparcie tak mi tego potrzeba! Ania PS.przepraszam ,że nie zawsze odpowiadam...sila przetrwania!
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 codziennie gnam po skrawek życia otrzymuję wciąż ochłapy przyprawione zbyt ostro przełykam to przecież jem nie od dziś dzień po dniu gorycz tak sobie zaszalałam łykając na zdrowie zbyt ostro pali ja bym to w ten sposób / przemyśl bo myśl warta poprawek / pozdrawiam t /
aluna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Drogi Tomku ,ze poświęciłeś mi tyle czasu aby...... Ale wiersz dotyczy autopsji ...,ale obiecuję ,ze pomyśle , bo warto! Serdeczności! Ania
Baba_Izba Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Czytałam, myślę, że pewnym lekarstwem, może być i pewnie jest - pisanie wierszy. Pisz, ALuna, pisz - bo lubimy je czytać! Serdecznie ściskam - baba
Magda_Tara Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Baba ma rację wena Cię nie opuszcza a więc zawsze jest to po coś będzie lepiej, Aniu :))
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dobrze ,że czytasz i jesteś ...dziękuje Ci za to baaaardzo! Uściskuję! Ania ja Tobie także, nie dawaj się! J. (: serdecznie
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje ,że poczytałaś...milo Cię gościć! Jak byś czytała w moich myślach....! Usciskuje! Ania
aluna Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo Droga ,,właśnie uciekam w poezję jak tylko sie da! Dziękuje za czytanie i zaaaaaaa! Uściski! Ania
Rekomendowane odpowiedzi