Lena Achmatowicz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 teraz biegnę w sfermentowaną noc w której wino i jogurt bulgoczą mieszając się z piwem w gigantycznym centrum chemii przebogatej i tajemniczej z której wzięła się moja miłość. mam niejasne przeczuczucie że wszystkie elementy tego wieczoru są na granicy kompozycji i że za chwilę otworzy się zbiór części podstawowych. więc krzyczę że głupio wyszło że pogadajmy. jak w harcerstwie biorą górę przerażenie i romantyczna rozkosz ucieczki w arytmii podskoków myślę że moje serce dłużej nie wytrzyma tej miłości biegnę przez parking i szukam czegoś do obrony. potrzebna jest sprężynowa kosa albo inny stróż
Lena Achmatowicz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 z przymrużeniem :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 zamrugałam na tę miłośc niechcianą, potoczyła się łza jak sadza czarna, to tusz wyciekł mi oczami wytarłam kastetem pożyczyć? ;P ;P miłego dnia Lenko!
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wszyscy orgowicze śpieszmy się z pomocą solidarnie, możesz na nas liczyć. Serdecznie pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jestem do dyspozycji, nadaję się na stróża. CCC.
Bernadetta1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam podobne odczucia, dlatego nie potrafie ocenic.Jest bardzo cienka granica miedzy wierszem a proza liryczną.pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proza nie proza ale poczytać miło, wpadam na chwilę, ponieważ goni mnie czas i .. uściski Lenko!!!!!
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życz mi wszystkiego najlepszego;) dzięki za komentarz.
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michała Anioła:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dla mnie magiczna fasolka. :)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam podobne odczucia, dlatego nie potrafie ocenic.Jest bardzo cienka granica miedzy wierszem a proza liryczną.pozdrawiam:) możliwe:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proza nie proza ale poczytać miło, wpadam na chwilę, ponieważ goni mnie czas i .. uściski Lenko!!!!! dzięki za komentarz Stasiu:) buziaki
BARBARA_JANAS Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaczepna magiczna fasolka. :) Pozdrawiam z przymróżeniem dobry prozak poetycki.
gęba_w_niebie Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie rozumiem... poważny to wiersz z poważną miną!
Rekomendowane odpowiedzi