milufilu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Z Tobą uczę się melodii miłości Życie pisze nam nuty codzienności Cicho! słyszysz? czekanie... Na szept ciał naszych i na serca drganie Miłości rajskie owoce sobie dajmy Nic więcej, nic mniej - po prostu się kochajmy...
Anna_Para Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Miniaturowy debiut? Uroczy!!! Lepsze po połowie:))) Gratuluję, pozdrawiam, nocna zmiana Ann:) Takie "po prostu" bywa trudne! Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 nic więcej nic mniej ,,,tak jak w piosence /tak ty mnie a ja ciebie ,,,pół na pół / podoba mi się
milufilu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 dziękuję za komentarze! bardzo proszę o wytyczne, coś może poprawić? pisać, czy nie pisać - oto jest pytanie...? :)
stokrotki w rosole Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Raczej, że pisać. Każdy kiedyś zaczynał. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi