miki033 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jeszcze chwila, spadnie styczniowy deszcz, Powietrze z zmarzłych ust łączy się w grzejącą parę. Nie potrzeba słów, spojrzenia mówią wszystko, Mgła, w której widzę tylko Gwiazdę. Droga na szczyt zbyt stroma, Mżawki kropla zgasiła płomień. Na bezludnej wyspie nie ma mgły Dziś, już tylko się mijamy.
Baba_Izba Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Przeczytałam, trochę trudno się wymawia: "Powietrze z zmarzłych ust" Pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja również przeczytałam, jest w tym pewna doza tajemniczości, ale jeszcze trochę bym nad nim popracowała- tak się zdaje mi, J. serdecznie
Pan_Biały Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic więcej nie dodam zapraszam na W pozdrawiam i pisać dalej r
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Z powyższej mgły można by zrobić całkiem przyjemny kawałek... Wersja powyżej nie przekonuje mnie do końca, wybacz miki033. Serdecznie pozdrawiam... :)
Rekomendowane odpowiedzi