Tomasz_Biela Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 rozmowa rozmywa obrazy w rozsadzającym tempie termometr nie wytrzymał okazuje się jasne zbieranie faktów powoli człowiek zdaje się na rozmowę poukładaną z rozbiorów w wirtualnym świecie rozbija się gorączka różnych lat szybko przechodzi złudzenie hipochondryka i jest spokojniej
Magda_Tara Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 taki jasny ten wiersz jakby peel nauczył się oddychać jakby odkrył, że wystarczy podnieść oczy żeby zobaczyć usłyszeć przyjąć i nauczyć widzieć :)) piękny wiersz :) brawo, Tomek i nie MINIATURA!!!!!!!! :D
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Wielkie dzięki za miły komentarz / uszanowanie t /
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 mimo, że "jest spokojniej", to jednak wyczuwa się ciągłą walkę peela, co, wg mnie, sugereuje tytuł; zamyśliłam się nad drugą zwrotką...hmm, wyłania mi się jakieś "głębokie dno" życia peela, ale...być może się mylę, ot lubię zaglądać do... "studni" :) dobry wiersz Tomku :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi