makowiec Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Znam pewnego prawdziwego żołnierza Mówi, że ma cel, do którego zmierza Marzy o rodzinie i spokojnym życiu Jest twardy i nie myśli o wódki piciu Wykańcza go miejska wojna Chociaż hełm na głowie to ona nie spokojna Poraniły go na twarzy odłamki Od wrogiej agresji a nie od pękniętej szklanki Wielokrotnie szyty z bliznami na twarzy Przysiągł,że będzie walczył cokolwiek się zdarzy Ostatnio został w serce postrzelony Ale strzałą miłości wyznał mi zadowolony Ten jeden raz zauważyłem, iż się uśmiechał Był zgorzkniały wciąż na atak czekał Często mawiał, że zawsze jest gotowy Żeby się bronić i włosa nie stracić z głowy Najczęściej jednak wracał poszkodowany i zmęczony Pragnął przytulić się do przyszłej swej żony Honorowy, momentami o zimnym spojrzeniu Najszybszy w jednostce i to w oka mgnieniu Po prostu wariat o dobrym sercu Nie chował się... Nigdy też nie stał w miejscu Obecnie powrócił do normalności Raz mnie w swym domu ugościł Najsmutniejsze jest to, że miewa koszmary Ma schizofrenię a świat stał się dla niego szary.
Rekomendowane odpowiedzi