Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Siedzę w Szczecinie czas z wolna płynie ja na luzie głaskam buzię uroczej dziewczynie.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja na Gwadelupie Siedzę se na słupie Momencik! Bo pręcik Głaszcze dziewczę głupie!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 A natomiast ja w Madrycie siedzę nagi na pulpicie. Urocza Hiszpanka ujeżdża bułanka i to jest dopiero życie.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja byłem w Andorze Siedziałem na worze Panna z Majorki Głaskała worki To jest życie! Boże!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja na leśnym rykowisku choć i czasem na pastwisku kiedy byłem młody też miałem przygody - dostawałem, lecz po pysku.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja znów we wsi Pieleszki Wywołałem zamieszki Gdy koło drzewa Frywolna Ewa Głaskała mi orzeszki
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 A ja sobie we wsi Miechy dla jaj, oraz dla uciechy też stojąc przy drzewie przykazałem Ewie - Ewo, głaskać masz orzechy.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja latem w Kozłówce Usłyszałem: Znów chcę Cię mój draniu Przy śniadaniu Głaskać po parówce!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ale Ewka ta z Goniądza co poczuła smak pieniądza teraz odda wszystko nawet siebie chłystkom - taka to mamony żądza.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Kiedyś mnie na Alasce Chwyciła baba w masce (autochtonka) Przez pół dzionka Głaskała po kiełbasce!
Rekomendowane odpowiedzi