Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie też ta tematyka nie leży i dlatego usiłuję ja jaoś zamknąć pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Proponuję: "przbrały kształt wieloznaczeń" (drugi wers) " by zaskoczyły niewczasem" ( dziesiąty) I już nic nie wystaje! I jeszcze pozbywasz się nieeleganckiego imiesłowu! Ale to tylko moje widzimisię! Pozdrawiam cieplutko, Para :)
Oxyvia Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ładne. Pomysłowa metafora. :-) I nawet nie mam do czego się przyczepić??? Ale jeszcze poszukam. ;-)))
Baba_Izba Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Bardzo mi się podoba, jest taki jak lubię. Nie wiem, może to celowy Twój zabieg w wierszu ale wydaje mi się, że drugi wers drugiej strofy??? A gdyby zamiast "tkwią' - coś dwusylabowego (np. więzną, drzemią)? Chodzi mi o rytm, ale na pewno Ty lepiej się na tym znasz, ja tylko tak na wszelki wypadek. Serdecznie pozdrawiam - baba
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo jesteś genialna ja tyle razy to czytałem i nie zauważyłem. ale to fakt od pewnego czasu przestałem liczyć sylaby ufając słuchowi Pozdrawiam serdecznie Jacek
Baba_Izba Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo jesteś genialna ja tyle razy to czytałem i nie zauważyłem. ale to fakt od pewnego czasu przestałem liczyć sylaby ufając słuchowi Pozdrawiam serdecznie Jacek Bawisz się w ogrodnika? (genialna - hłe, hłe!) "Wzeszły" - w tym miejscu, są moim zdaniem najbardziej trafione. Dobre! Cmokusie geniusie - baba
Duks Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam. Przyjemnie się czytało. Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Babo gdybyś Ty jeszcze rymowane rabaty uprawiała to byłoby super:))))) pozdrawiam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wyrosły z pąków barwne słowa ślicznie rozkwitły wersów kwiaty pamięć na pewno je zachowa zrywasz z lubością je z rabaty. Pozdrawiam:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zanoszę szybko je do domu aby w bukiety poukładać bo słowa komuś mogą pomóc niejedna tkwi w nich dobra rada pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 cóż powiem po tylu pozytywach? lubię te Twoje czytać i przemyślać :))) serdecznie pozdrawiam Jacku- Krysia
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Krysiu - to są moje eksperymenty z formą serdecznie pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi