Ulla Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 - ( zdaje się nam, że śnimy – dźwigając setki ślimaczych domków pustych hałasem niewypowiedzianych szeptami warg w osamotnieniu bo nie mamy czasu by się spotkać jak ludzie w świecie gdzie miłość jest luksusem - a to przeraźliwa jawa wieloznaczeń ) jestem Twoją Muzą odnalezioną aby uwrażliwić tych którzy nie wiedzą, po chwilach utrapień co się zdarza Twym Aniołem – Przypominajką, że Świat ma oczy dziecka i widzi zawsze inaczej - niż każą choć byś-my tego nie chcieli zamknij mnie w odbiciu lustra po tamtej stronie nadziei i nie wypuszczaj niematerialną będę Twoja natchnieniem myśli - na zawsze ...a
Dora Leguska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ulla,podoba mi sie to bardzo. Dziekuję.Klimat..nastrój..całość.Zaraz wyłażą jakieś tęsknoty..zapomniane maleństwa..okruszki własne.Osobiście odbieram ten wiersz.Reakcja-żywiołowa. Twym Aniołem – Przypominajką że Świat ma oczy dziecka i widzi zawsze inszej niż każą
Marta Magdalena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie chce mi się wszystkiego wymieniać. przede wszystkim - powtórzenie tytułu w 1 wersie niepotrzebne - znaczków pełno i spacje w środku nawiasu niepotrzebne - interpunkcja niekonsekwentnie; wielkie litery na początku wersów - conajmniej dziwne - końcówka od "nigdy nie będzie" niepotrzebna
Rekomendowane odpowiedzi