zak stanisława Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 mam wiele współczucia dla rozchwianego wahadła wędruje po cienkiej linii znaczeń zepsutej brakiem intymności niebieskość aż razi i te oczy pozbawione wstydu namiętnie wodzą po odkrytej męskości jestem zazdrosna
krzysztof marek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 pięknie... tak intymnie i elegancko, delikatnie. jestem pod wrażeniem :))) pozdrawiam serdecznie :)))
zak stanisława Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. K&M dzięki wielkie a to po praniu:P desperados mam wiele współczucia dla rozchwianego wahadła wędruje po cienkiej linii znaczeń zepsutej brakiem intymności niebieskość aż razi i te oczy bezwstydne namiętnie wodzą po wypełnionym męską doskonałością kuflu nie pytaj czy jestem zazdrosna
Zbyszek_Dwa Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Fajnie tak lirycznie i w ogóle... ładnie płynie w samotności wersja po praniu Pozdrawiam Stanisławo :))
zak stanisława Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Patyczku, Zbyszku ukłony :)
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 mam wiele współczucia dla rozchwianego wahadła na delikatnej linii znaczeń - - cisza z braku intymności niebieskość aż razi i te oczy pozbawione wstydu namiętnie wodzą po odkrytej męskości jestem zazdrosna /Stasiu ja tak to / uszanowanie t / wiersz przyjemny w odbierze /
Pan_Biały Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Stasiu skoro Ty jesteś zazdrosna to co ma powiedzieć Melanie Griffith:)) pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 ojoj, bardzo kobieco :)) rozumiem tę zazrdość :)) fajny wiersz serdecznie pozdrawiam - Krysia
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, króko i zwiężle, dzięki TOmku, jestem ZA :)))
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 tereso, P&B serdeczności, miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi