Boskie Kalosze Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 świńska choroba opiekunka do dziecka pod obserwacją
Boskie Kalosze Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Autentyk, jakby co :))
aluna Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znam to z autopsji....! HAI -takie realistyczne,i dobrze że piszemy o tym co nas spotyka i może spotkać! Pozdrawiam! P.S. Jak napisałan na forum o potrzebie wsparcia "KTOŚ"- napisał mi ....że mam założyć bloga,,,hmmmm,a ja tu walcze o ....najcenniejsze! Ania
Boskie Kalosze Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znam to z autopsji....! HAI -takie realistyczne,i dobrze że piszemy o tym co nas spotyka i może spotkać! Pozdrawiam! P.S. Jak napisałan na forum o potrzebie wsparcia "KTOŚ"- napisał mi ....że mam założyć bloga,,,hmmmm,a ja tu walcze o ....najcenniejsze! Ania W takim razie chwała Ci, Aniu i życzę powodzenia :) A zresztą, nieważne jak się to skończy, bo ważniejsza jest sama walka w imię cnej idei. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi