aluna Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 złapałam za nogę Świętego Mikołaja but pusty
Boskie Kalosze Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamiast "Łapanka" zmieniłbym tytuł na "Łajka" :) Podobno błąkała się po peryferiach Moskwy i o mało nie zdechła z głodu, zanim wysłali ją w kosmos. Czemu właśnie ją? Ano, żeby pokazać ludowi, że nawet pies może wysoko zajść w komunistycznym raju :)) Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zamiast "Łapanka" zmieniłbym tytuł na "Łajka" :) Podobno błąkała się po peryferiach Moskwy i o mało nie zdechła z głodu, zanim wysłali ją w kosmos. Czemu właśnie ją? Ano, żeby pokazać ludowi, że nawet pies może wysoko zajść w komunistycznym raju :)) Pozdrawiam. A ta łapanka to taka ...z życia wzięta ...dziecko w przedszkolu właśnie tak odpowiedzieało na zadane pytanie! Podchwyciłam i...dodałam...! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi