MarcinP1410 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Choćbyś się starał, najbardziej jakbyś mógł Ona i tak zazdrością, powali cię z nóg Chce wiedzieć wszystko, chce wiedzieć gdzie chadzasz Gdyż gdzie nie pójdziesz, według niej ją zdradzasz Powie "Nie odpisze na esa, telefonu nie odbierze" "Bo pewnie z jakąś inną, jest na spacerze", Choć wina nie twoja, powodów było wiele, Mógłbyś to przysiąc nawet na spowiedzi w kościele, W tym związku jest ona, jego nie ma wcale, Bo cokolwiek powie, zawsze ma jakieś ale, Mimo iż masz racje, i masz do niej pretensje, Ona i tak, przedstawi obróconą ku tobie wersje, Ona się śmieje, i pod nosem sobie nuci "Cokolwiek się stanie, on i tak do mnie wróci" Chłopak nie wie co zrobić, i się załamuje Rozsądek mówi jedno, ale to serce kieruje Wszyscy mówią zostaw, lecz on z nią widzi świat Mimo ze tak bardzo, oschły z niej kwiat i ze szczerego serca, życzę ci kolego żebyć w życiu nie miał, tak związku chorego. Wiersz dedykowany mojemu przyjacielowi. To mój pierwszy wiersz, proszę o słuszną ocenę, krytyki się nie boję
Rekomendowane odpowiedzi