aluna Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 przecieram oczy ze zdziwienia znowu ranek taki mglisty firanki subtelnie po nocy dodają wiary w lepsze jutro grusza ocieka kroplami dnia konary uśpione tęsknią a tu biedronka!w poszukiwaniu oczekuje pomocy uwięzła listopadowy dzień przeplata snuje się jak zły sen nagle błysk słońca na Księżycowej plusk kałuży rozbawia a czego możemy oczekiwać po listopadowej nocy wydłużona ciemność nie musi gasić pragnień *Księżycowa ,ulica sąsiadująca z moją
Anna_Para Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Ładnie, sentymentalnie (znaczy z przyrodą w tle), czysto, pozytywnie, mimo jesiennego nastroju. Pozdrawiam i poprawiłabym: wykrzyknik bez spacji:) "Grusza ocieka kroplami dnia" - jest cudne! Pozdrawiam, Para
aluna Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Aniu ...za miłe i ciepłe...! Poprawiam ...foux pass. Ciepluśko! Ania
Marcin Abel Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zauroczyło mnie naprawdę. Zbudowałaś bardzo fajny i wyraźnie odczuwalny nastrój.
Waldemar Talar Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Dobry wieczór Aniu - wiersz sentymentalny i mimo pory o której w nim mowa - bardzo ciepły . Czuć w nim prawdziwość widzianą a nie udawaną . Więc tylko dużym plusem mogę się pod nim podpisać życzę nastrojowych snów
Pan_Biały Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 znamy się z wierszem z W zdanie podtrzymuję - obrazowanie świetne z klimacikiem intensywnym plus Aniu dobrej nocy r
gabriel p. Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 pewnie, że nie musi! ja to polecam różowe okulary i ekologiczne wkładki do uszu - nic nie słychać oprócz siebie ;-) zastanawiam się tylko, dlaczego grusza ocieka kroplami dnia, skoro ten dzień dopiero się zaczyna? a może mam brudne okulary ;o) pozdrawiam :-)
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za miłe słowa...! Pozdrawiam jesiennie ale ciepluśko!
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię gościć ,miło czytać Twój post! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje mój Biały Panie za ...z klimacikiem! Milo bardzo! Bardzo serdecznie pozdrawiam! Ania
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje gabrielu p. za czytanie! I juz wyjasniam...rano po nocy drzewa( grusza w oknie sypialni) ociekają deszczem ,lub skraplającą się mgłą! A okulary ok! Pozdrawiam!
zak stanisława Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 alunko, jednak wykrzyknik nie potrzebny, bo przecież nie masz znaków przestankowych :) pozdrawiam ciepło za ciepło obrazka :)
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. AAaaa Droga moja p o e t k o ...nie mam w wierszu wykrzyknika? CIEPŁO OBRAZKA PLUS CAŁUSKI ...DLA CIEBIE! ania
Bea.2u Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 podoba mi się puenta :)) pozdrawiam serdecznie /b
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Beatko...za promyk ....podobania! Uściski! Ania
Rekomendowane odpowiedzi