Anna_Para Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 nie lubię rymowanek pozwól więc odgórnie dzięki / wersja ograniczona z Twojej jednocześnie wydawać by się mogło rozszerzona w interpretację / było miło poszperać wypij mnie z naparu mięty mój nienazwany nieczekany mężczyzno Słońce niewdzięczniku chcę płynąć w żyłach bukietem zatruwać marząc zażyj truciznę niekobietę roztaczając językiem słodki finał odciąłem to co wg mnie nie ma się na nic do tego pomysłu który jest niezły/ realizuj przemyśl i realizuj itd
Anna_Para Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Fuj, nie lubię krojonych moich wierszyków! Auuua! Biją się! Ratunkuuuu! A serio. to tak: Tomaszu, dzięki za poszperanie. Miło mi, że absorbowałam przez parę chwil:) Twój wiersz też jest ...dobry. Ale wolę swój:) Pozdrawiam, Para
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie muszą się lubić / dobrze że się tolerują uszanowanie / t
Pan_Biały Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 podoba się dużo się dzieje, akcja wartka, czego więcej chcieć, no czego?:) pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzięki, Panie Biały. Pozdrawiam: czego chcieć? kiedy wiersz się sam gada i gada nie zatrzyma go słowo krytyczne jak para spod żelazka jak myśli gromada leci piórkiem jak "ego" liryczne? To nie egotyzm autorki, to żart:) Para!
Magda_Tara Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Aniu, takie twoje wiersze kocham, liryczne, miłosne, żartobliwe, prześliczne cudownie skamandryckie zabieram kocham ten wiersz! buziak ale dupek ten, którego nie ma :(( taki wiersz, taki wiersz... :*
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Taro! Serce nie sługa serce nie słucha gdy płacze - struga gdy się śmieje - od ucha do ucha a ja - cóż, tylko je noszę! ( i nie wyrażaj mi się więcej!!!) dziękuję serdecznie Taro, pozdrawiam najserdeczniej!
Baba_Izba Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Przeczytałam, podoba mi się leciuteńko, z przymrużeniem oka, podany temat i wykonanie. Mieszanki są przeróżniaste, może też o jeszcze bardziej piorunującym działaniu np. "piołunu, miodu i lubczyku" Serdecznie pozdrawiam - baba
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Masz rację babo Izbo! Dzięki, a twój komplement to dla mnie wielki zaszczyt! Pozdrawiam, Para
gamini Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 A ja uwielbiam rymowanki do tego takie doskonałe. Muszę uważać w czym się rozpuszczam. Na pewno nie w mięcie, prędzej w piwie. Aż się boję. Doskonały wiersz. Miłego...
aluna Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Fajnieeeeee! Podobalksko! Pozdrówki! Ania
Anna_Para Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Gamini!? Jak mi miło! Dziękczynne pozdrowienia! Może być i piwo, od biedy! "Doskonałe" mi dodaje skrzydeł! Nic tak nie słodzi wieczoru, jak recenzja z taką diagnozą:) Pozdrawiam, Para
Anna_Para Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Alunko, dzięki za "podobalsko". Całuski, Paraanna :)
teresa943 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 oj, Ty to nawet jako "truzcizna" smakujesz i uwodzisz :) szkoda żem kobieta :)))) pdoba się oczywiście, a jakże inaczej? lubię "ziółka" :) serdecznie i ciepło - Krysia
Anna_Para Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Dziękuję Krysiu Tereso moja wierna! Bardzo jest miło Ciebie gościć! :) Cieplutko, Para
Rekomendowane odpowiedzi