paweł maik Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 miłość cóż znaczą te słowa dwa szybkie spojrzenia chwilę dłuższą milczenia rozmowa bez słów lepka wilgoć twych ust szybsze kołatanie serca dziwny ucisk w żołądku a może taniec szalony w mroku księżyca poświaty jak tornado wezbrany jak ocean wzburzony a w centrum tego szaleństwa dwoje ludzi zespolonych jednością ich pragnień na wieki złączonych
Gość Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 "...Co to jest miłość. Nie wiem. Ale to miłe. Że chcę go mieć. Dla siebie. Na nie wiem..." ( J. Kofta) Od dawna ludzie zadają sobie pytanie, co to jest i co znaczy miłość. Chyba każdy sam musi sobie odpowiedzieć. Tak, jak to zrobiłeś Ty Pawle w swoim wierszu w którym pytanie jest jednocześnie odpowiedzią. Twoją. Pozdrawiam Jola
paweł maik Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje jolu to naprawdę wspaniały komentarz mam nadzieje że s tymi uczuciami nie tyko ja się utożsamiam
Gość Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 To dotyczy wszystkich. Każdy chce kochać, każdy chce być kochany i każdy zadaje sobie pytania. Pozdrawiam J.
Rekomendowane odpowiedzi