Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę Pani proszę Pana czy wam wobec mnie wypada stawiać w ciemnej noc ulicy i wystawiać mnie na próby? proszę Pani proszę Pana na co tyle marnych starań czy wam nie wstyd mi uprzykrzać głupie i tak młode życie? proszę Pani proszę Pana co za gest i co za dobro by mi dać to czego nie chcę kazać jeszcze walczyć mocno? proszę Pani proszę Pana nie wiem drodzy co jest z wami czy ta cała moja wiara dzisiaj nie zda mi się na nic?..
gal gerald Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "stawiać w ciemnej noc ulicy"- przepraszam ale jakoś mi to nie podchodzi. Można prosić o przetłumaczenie mi tego? Jeśli autor popracował by troszku bardziej nad tym tworem było by coś, a tak jest mnij niż coś. Powodzenia.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę Pani proszę Pana dzisiaj nie zda się na nic
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę Pani proszę Pana takich wierszy juz od rana przyczytałem może tysiąc wszystkie słabe - mogę przysiąc
Rekomendowane odpowiedzi