Naisir Handemir Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Dotykam tak, by nie dotknąć lecz by dotyku cieniem wzbudzić w Tobie pragnienie, otworzyć drzwi domysłu, psychiczną stworzyć zależność, by najpierw obraz tego, co się stanie powstał w Tobie a potem się ziścił... Dotykam Twoich dłoni, subtelnie muskam Cię po twarzy, drżenie skóry, rozpalonej dotykiem, błądzę palcem po brzuchu i językiem po szyi.. Czuję Twój zapach i smak, coraz głębiej..Usta i piersi.. dotyk wciąż subtelny lecz pragnienie wciąż rośnie, silny ruch dłoni po pośladkach, gwałtowność ogromna,zachłanność ruchów. Usta i dłonie - wszystko. Zapach erotyzmu..Twój smak.. Język już nie błądzi - doskonale wie, co ma robić. Droga ku rozkoszy. Ogromnej lecz chwilowej, brak myśli w głowie. Bezradność rozpostartego doznaniem ciała, euforia - co w krzyku znajduje swe ujście. Wreszcie spokój, jak gdyby wstało się dopiero w majowy poranek w słodkim zapachu wiosny.
Anna_Para Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 "tego, co się stanie" - daj przecinek, koniecznie! Rozdziel spacjami myślniki, tak, jak to robisz na początku, bo potem nie trzymasz się tego. A w ogóle: wrzuć to proszę w Warsztat! Pliiiizzzz: Świetnie się to czyta! Nie tylko czyta, rozumiesz, co mam na myśli...nie tylko na myśli!!! No dobra! Wrzucaj to na warsztat!!! Pozdrawiam Para
wanesa_ciska Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Nasir ,no cóż jesteś mistrzem w budowaniu napięcia ,,,aż kipi erotyzmem ale jak pięknie w słowa ubrane uff niech no tylko dziewczyny się zlecą uciekaj .....pozdrawiam
Naisir Handemir Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Anno poprawiłam jak radziłaś:) Dziękuje z uwagi:) Wrzuciłam na warsztat,zobaczymy co z tego wyjdzie:) Waneso dziękuję za tak przychylny komentarz, aż mi morale skoczyły:D
Rekomendowane odpowiedzi