Ignotum Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Tutaj poznałam trzy smutne prawdy Kłamstwo odbija myśli w oczach ludzi widząc lęk Nieznane odrzuca człowieka z Człowieczeństwa Sytuacje są tym trudniejsze im bardziej w nie ingerujemy
Wiktor_Bukowski Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 hmmmmmmm........ jak dla mnie to nieudana definicja. czego ? no ale próbuj dalej. pozdrawiam
pathe Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Kłamstwo odbija myśli w oczach ludzi tego w ogóle nie rozumiem jak sobie to wyobrażasz? dlaczego klamstwo odbija myśli? kłamstwo rozumiem jest kimś/czymś wiesz dla mnie niejasne przemyśl to co piszesz zamiast pozostawać na poziomie banału
Wiktor_Bukowski Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 z tym kłamstwem, no to faktycznie źle wybrane lustro
Ignotum Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Faktycznie. Przyznaję, że nigdy nie pokazywałam nikomu swoich wierszy. Mam ich dużo, a na forum nie wstawiałam i po długiej przerwie znowu chciałam spróbować. Dziękuję za komentarze, bo dzięki temu mam możliwość poprawienia swoich prac :)
pathe Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 dokładnie, ale jak krytyka to konstruktywna
Pan_Biały Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mniemam te trzy prawdy wg. peela to: - kłamstwo - lęk - nieznane czy człowieczeństwo niby że kłamstwo jest prawdą? niby że lęk też itd sorry przerosło mnie to rozważanie a z puentą w ogóle się nie zgadzam pozdrowienia r i jeszcze jedno w takich rozważaniach tytuł niezbędny, powinien ukierunkować odbiorcę
Rekomendowane odpowiedzi