aluna Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 dwie chwile ,dwie godziny jesteśmy albo nas nie ma przypadłość stara odwieczna jak wiara jednemu zabiera drugiego pochwala
gamini Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Tylko z pozoru takie sobie. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację GAMINI..ALE ,DRUGIE DNO? pOZDRAWIAM! aNIA PS komp mi zaszalał!
gamini Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację GAMINI..ALE ,DRUGIE DNO? pOZDRAWIAM! aNIA PS komp mi zaszalał! On jak właścicielka, ciut szalony. Miłego...
Magda_Tara Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 kompy tak mają, jak wyczuje swój swego!!!!! :))) dla mnie "jednemu" ale ja gupia niepoetka :))))))))))))))))))
aluna Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Magdo! Serdecznie ciepło! Ania
gamini Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Trochę chyba przesadziłem-przepraszam. Wszyscyśmy nieco szaleni. Większość ludzi nie potrzebuje poezji. Miłego...
aluna Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. GAMINI a tak , bez poezji jak bez tlenu...! Trzymaj kciuki , jutro ważne bvadanie....! Serdecznie! Ania
gamini Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. GAMINI a tak , bez poezji jak bez tlenu...! Trzymaj kciuki , jutro ważne bvadanie....! Serdecznie! Ania Ty wiesz że ja za Ciebie już od dawna trzymam. Miłego...
aluna Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Jesteś gamini -EXTRA.....! Po mimo trzymaj! Pa ! Ann
zak stanisława Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 trzymam i pozdrawiam alunko!
teresa943 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 a ja w kciukach poprzesuwam paciorki...za Ciebie Aniu :) będzie dobrze cieplusieńko - Krysia
aluna Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem Droga Stasieńko czy dam radę....ileż mozna grzebać w otwartej ranie od 5- tego sierpnia dzień w dzień , nie mam już sił..................................................zdycham! Obnażona , bez znieczulenia,,,,21 wiek ....nie wierzcie.....!!!! Kocham Was wszystkich , bo teraz wiem ile kosztuje bół +życie! Czasami chcialabym ....jak w wierszu BEZSENNOŚĆ! a KASAA! dLATEGO CHCIAŁABYTM......! ŚCISKAM Z CAŁYCH SIŁ! Nadenna!
Pan_Biały Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. filozofią buddyjską zaleciało dusza z ciała odleciała lubię takie gry słowne pozdrowienia r
aluna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. filozofią buddyjską zaleciało dusza z ciała odleciała lubię takie gry słowne pozdrowienia r Ot co ,,,cała poetów rozmowa! Serdecznie! Ania
Rekomendowane odpowiedzi