Iwi25 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 skrzypek za rogiem grosiki w kapeluszu kipią uspokojeniem sumienia P.S. Witam po okresie nieobecności..I mnie dotknęła przykra choroba, o której tak głośno w mediach:( Ale zdrowiusieńka wróciłam i sycę duszę pięknymi Waszymi słowami:) Pozdrawiam wszystkich!
aluna Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Iwi25 ! Piękne hai, napisałam w grudniu coś podobnego,poszperam ,odpiszę! Miło ,że jestes ,zdrowiusieńka! Ania uliczny grajek deszcz zacina płynie kolęda * uliczny grajek deszcz dzwoni cichnie kolędą Pisałam w grudniu ubiegłego roku.
Iwi25 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Super, tak świątecznie już, nastrojowo z tą kolędą..:) Pozdrawiam!
tygrys_pietrek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 obrazowe tylko troche za duzo szczegolow. sproboj zrobic wszystko w liczbie pojedynczej: skrzypek za rogiem grosik w kapeluszu kipi spokojem sumienia pozdro pietrek
Iwi25 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Brzmi fajnie :)Dziękuję za zerknięcie do mojego ha i -tym bardziej- za cenną opinię:) Pozdrawiam Cię pietrek! Iwi
Rekomendowane odpowiedzi