Ela_Ale Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Znów się spóźniłaś do cholery Po kiego czorta się tu szwendasz Miałaś już zniknąć z mego świata A wciąż się włóczysz mi po życiu Spadaj już stąd, nie chcę cię wcale Do diabła udać się już możesz Psujesz mi tylko dobry humor Wszystko powikłasz i sfilcujesz Mam dość cię znowu po raz któryś Myślałam, że tu już nie wrócisz Nieprzyzwoicie się narzucasz I wreszcie komuś coś pochrzanisz Spać mi nie dajesz, ciągle ględzisz I dzień i noc po głowie chodzisz Jestem tak wściekła, że nie umiem Brutalnie z siebie cię wyrzucić Gdzieś tylko w samym kącie serca Głęboko w mózgu zakamarkach Bogu dziękuję, że wróciłaś To znaczy jeszcze nie umarłam Jesteś już może trochę stara Trochę zmęczona i nienowa Ale to ciągle ty. Nikt inny Łatwo poznaję po objawach Tak jak przed laty tak i teraz Nie ma na ciebie kija, bata Siedzisz w człowieku tak uparcie Że walka z tobą jest przegrana I dobrze. Siedź sobie.
piotr marcin Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 odczytuję żal do pamięci,całość wciągająca i osadzona w świetnym rytmie, a to mi się bardzo podoba, pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi