Anna_Para Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 spal mnie na stosie stu jesiennych liści zgrabionych w naszym jesiennym ogrodzie spal mnie w najdłuższym wonnym papierosie nie chcę już istnieć spal mnie w literach naszych starych listów spal w sepii ważnych kiedyś fotografii spal wreszcie teraz bo palisz boleśnie spojrzeniem jak nikt nie potrafi
krzysztof marek Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 hm. zadumałem się pod natłokiem dramatyzmu tego wiersza... pięknie Aniu, jak zawsze. pozdrawiam z nie spalającym uśmiechem :)
wanesa_ciska Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 tak mówia ten wzrok zabija ,,tylko czy TY tego chcesz ? pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 31 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Krzysztofie, jak zwykle serdecznie dziękuję, cieszę się, że emocje z treści wiersza są czytelne. Pozdrawiam, Para
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Przecież Ty nie jest ćmą Te o ogniu tylko śnią Ja jedynie mogę dmuchnąć By ten ogień z Ciebie zdmuchnąć. Pozdrowionka Od Beziątka :))
Anna_Para Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Ty Beziu jesteś niezastąpiony! Dzięki za ratunek dla mojej peelki! Para
Duks Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Witaj Aniu. Ciekawy motyw. Pozwól jednak, że Cię nie spalę ;-) Jak już pisałem wcześniej: "Para to podstawa" :-) Pozdrawiam
szarobury Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Pierwsza strofa soficka szkoda, że w drugiej nie utrzymaś sie w tej ramie. Uwielbiam strofy sofickie
Anna_Para Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 No, rozumiem, ale już nie poprawię. Nie ma po co. Niemniej - dziękuję za komentarz:) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi