Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 W ogródku Na rabatkach Gang poetów Psoci w kwiatkach. Najpierw PARA Ania z Rysiem Pokłócili się O kisiel Ania mówi, jest Już RADA Niech to Rysio KISIEL zjada A za drzewem Wciąż się chowa Mała Jola Ta JOLKOWA Hultaj z niej Nie byle jaki Wciąż Wanesę CISKA w krzaki Jest w tej grupie Też psotniczka Taka mała OGRODNICZKA Trochę dalej Na kamieniach Siedzi chłopiec Bez imienia Dzieci najpierw Się dąsały Potem BEZIEM Go nazwały. Jest też Ela I Beata Jest Alimiel I Agata… Jest też KRZYSZTOF Może MAREK Co gdzieś zgubił Swój zegarek Obok niego Próżne słowa! Siedzi DAMA… KAMELIOWA A na czele Tej gromadki Stoi Andrzej Znany z gadki I choć winien Zwać się fuksem Na złość wszystkim Zwie się DUKSEM.
Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witam. Trochę humoru nie zaszkodzi. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Dama Kameliowa Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 witaj.Super bardzo mi się podoba,takie genialne wręcz :)Humor potrzebny jak najbardziej,Dziękuję,dzięki tobie się uśmkiechnęłam :)
Gość Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Andrzeju, jesteś niepokonany! Oj, moje boczki ;-))) Buziaka na czółko Tobie daję, jakem hultaj ;-)
Ryszard Kisiel Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witaj Andrzeju Duksie (Fuksie).pamietaj że najczęściej wygrywają "fuksy". No ale Ciebie to nie dotyczyczy, Ty jesteś pewniakiem. Brawo Duks, myślałem, że Ty zawsze poważny, nie podejmiesz sie takiego humorystycznego dzieła, a tu taka niespodzianka. Pięknie Ci to wyszło. Myślę, że niezadowolonych nie ma. Ja sam uśmiałem się do syta. Dzięki Ci za to Andrzeju, bądż Wielki. Pozdrawiam poważnie.
krzysztof marek Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Szacunek za pomysł dla Twórcy :))) Pozdrawiam Serdecznie :))) A zegarek??? Istotnie!!! Od ładnych kilku lat nie noszę!!! I ostatnio stwierdziłem że niestety zgubiłem... Miłego wieczorku dla całego Gangu :)))
Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz. Cieszę się, że udało mi się wywołać uśmiech na Twojej twarzy. Pozdrawiam serdecznie.
Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjaciółko moja miła. Mogę tylko powiedzieć: Dziękuję i nawzajem. Pozdrawiam cieplutko, w ten chłodny wieczór.
Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Ryszardzie. Cieszę się, że wiersz Ci się spodobał. Napisałem go dzisiaj. Przyznam, że gdy skończyłem, to sam się uśmiałem. Pozdrawiam Cię serdecznie. Ps. Wbrew pozorom, jestem bardzo wesołym człowiekiem.
Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Krzysztofie Marku. :) Bardzo dziękuję za przeczytanie i miłe słowa. Co do zegarka - cóż widać jestem jasnowidzem ;-) Pozdrawiam serdecznie
ogrodniczka Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Poprawiłeś mi humor tym wierszem,uśmiałam się do łez.Bardzo ładny,podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie z uśmiechem na twarzy.
Duks Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Ogrodniczko... Moja miła, dzięki żeś mnie odwiedziła. :-) Miło mi, że dałem Ci trochę radości. Pozdrawiam serdecznie.
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 No aż mi się bezimienna buzia wykrzywiła. Dzięki, dzięki po stokroć dzięki. Bardzo mi poprawiłeś humor Duksie, było mi potrzeba takiego uśmiechu. W takim zespole, z takim przewodnikiem warto być. Jeszcze raz Ci dziękuję. Bezio
Anna_Para Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Dzięki Andrzeju za "najpierw" Para! :) Urocza rozweselanka! Para
Duks Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Beziu:) Cieszę się Twoją radością. Miło mi, że jesteś w "moim" zespole. :) Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma, za co Anno. Para to podstawa ;-) Pozdrawiam cieplutko.
dzie_wuszka Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 brak ino armii ;)
dzie_wuszka Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 aha, nawet zabawka powinna mieć spójną myśl, a tu część wierszyka zaczęła historyjkę, później stałą się wyliczanką siedzących (nie wiem po co), by zakończyć na medalionie :)
Duks Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-) Wypada uszanować odmienne poglądy. Dlatego bardzo dziękuję za opinię. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi