Pan_Biały Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 słowo po słowie po historii słuch za ginie w zdaniu słuchacza z ust do ust nie werbalnie w toni głos to nie wzrok skupiony na geście Boga tej gawędy słuch a my rym u jemy we frazie i u tu jest w radiu czy tam w gazecie też?
M._Krzywak Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Witam Na początek - nie za bardzo łapię formę, ponieważ raz uderza w ucho rytm, by gdzieś się złamać. Pomysł jest kapitalny - ja mam już takie pomysły: z ust do ust nie - tutaj właśnie to "nie: się wybitnie wybija werbalnie - nie za ładne to rym u jemy we frazie - a gdyby tak: rym u jemy u tego we frazie fe frazie i u tu jest w radiu czy tam czy ta szkoda w gazecie jest też? Tak mi się pokombinowało - pomysłowe połączenia słów robią swoją. Zaryzykowałbym jakieś szaleństwo - nie zawsze się opłaca, ale warto :) Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Michał, co dwie głowy to nie jedna, można i tak jak podpowiadasz ale ale "szkoda" się nie komponuje w mojej interpretacji dzięki że zajrzałeś
Magda_Tara Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 no teraz - strasznie!!! w sensie, że zabieram w sensie, że bardzo! :D
teresa943 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 forma powaliła mnie z nóg i powyginała język, ale podziw w ogromnych oczach...no, no ...eksperymentuj Pan, eksperymentuj :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bierz co chcesz:) i zaraz strasznie i od razu bardzo - dzięki pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o to chodzi Krysiu, że ja jestem leń i się eksperymentować nie chce, bo to pracochłonne, a ja chcę już, teraz, zaraz:) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o to chodzi Krysiu, że ja jestem leń i się eksperymentować nie chce, bo to pracochłonne, a ja chcę już, teraz, zaraz:) pozdrawiam o, co ja widzę? teraz, zaraz, już! co za niecierpliwość! ale ... tylko tacy mogą osiągnąć to, czego pragną...w życiu!!! pochwalam :):) to pozytywna niecierpliwość :):) mam podobnie :) miłego dnia i osiągnięć... w "podboju" pragnień :-)
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o to chodzi Krysiu, że ja jestem leń i się eksperymentować nie chce, bo to pracochłonne, a ja chcę już, teraz, zaraz:) pozdrawiam o, co ja widzę? teraz, zaraz, już! co za niecierpliwość! ale ... tylko tacy mogą osiągnąć to, czego pragną...w życiu!!! pochwalam :):) to pozytywna niecierpliwość :):) mam podobnie :) miłego dnia i osiągnięć... w "podboju" pragnień :-) w takim razie jest nas już dwoje :) życzę z wzajemnością osiągnięć:) dobrego dnia Krysiu r
Magda_Tara Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bierz co chcesz:) i zaraz strasznie i od razu bardzo - dzięki pozdrawiam r :)))))))) od razu! szkoda czasu na dawkowanie. ;D
Rekomendowane odpowiedzi