gabriel p. Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 wszędzie planty pola lasy a ja tęsknię za półautomatyczną co nocką szumiała z motyką na słońce wciąż o miesięcznym na wszystkie fotografie hic et nunc dość zieleńca dość piaskowca gdzież konwencjonalizm mojej pospolitości ja chcę do domu
gabriel p. Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 dzięki Krysiu! :-)
teresa943 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu, nie wzruszaj mnie...cóż ja? Pięknie napisałeś o dwuznacznych "wakacjach"chcę do domu w tym jest ogrom pragnienia za prawdziwym uczuciem, takim prostym i ciepłym jak przytulny dom...oby się spełniło :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
M._Krzywak Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 my to się z wierszem znamy i nawet się polubiliśmy:) pozdrawiam r
gabriel p. Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu, nie wzruszaj mnie...cóż ja? Pięknie napisałeś o dwuznacznych "wakacjach"chcę do domu w tym jest ogrom pragnienia za prawdziwym uczuciem, takim prostym i ciepłym jak przytulny dom...oby się spełniło :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia tak, ale Ty go uwydatniłaś. u mnie się schował za kur*** ;-)))) dzięki raz jescze! pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że trafiłem w gusta :-) pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za ponowne odwiedziny :-)))
gabriel p. Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki! pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi