Franka Zet Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Dlaczego juz nie można zaglądać po cichu na Orga, tylko trzeba się koniecznie logować? Czuję się tak, jakbym musiała zakładałać przed komputerem wizytową sukienkę i rękawiczki. Pytam dyskretnie, po angielsku: Why ? www.youtube.com/watch?v=ILJxICUIbCY
emil_grabicz Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 To proste. To szlaban dla niektórych niepokornych. Ta reakcja administracji jest dowodem na sterowanie wydarzeniami według własnego pomysłu i koniunkturalnego widzimisię. Przed zmianami powinna ukazać się jakaś informacja o zmianach. Przypomina mi to swojską sielankę PRL- Prywatne Ranczo Leonida. To zabieg wysoce nieetyczny. Chyba, że chodzi o coś innego; zatem poczekam na wyjaśnienia, zanim odwołam lub potwierdzę swoje wątpliwości. :(
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Dokładnie. Dlaczego takie zmiany? Hę? Czyżby powrót do przeszłości? Hę?
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 :O jak się robi wielkie oczy na klawiaturze...bo ja tylko potrafię otworzyć szeroko usta..:O
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak: / wielkie oczy/ o
emil_grabicz Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Basiu, czasami wystarczy otworzyć usta, wtedy można oczy zamknąć... hahaha skandalista-satanista e.g. ;))
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Albo tak: O O I ()
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Po waszych wpisach robię takO O . . .. .. .. .. ... ... ....... Franka jeszcze umie robić kolor...:) ps :Kurcze trochę niesymetryczna jestem...:D
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna jesteś!
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 I zdziwiona taka...
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdziwiona to moje drugie imię...:D a mówią, że mam zadarty nosek...no dobra...bez upiększeń... trochę krzywy...;(
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdziwiona to moje drugie imię...:D a mówią, że mam zadarty nosek...no dobra...bez upiększeń... trochę krzywy...;( A Pani Szymborska stawia na Andrew w bokserskiej gali... A Pani ma na tyle odwagi, żeby oddać swój głos? To zapraszam piętro niżej. Ale nienatrętnie zapraszam.
Michał_Zawadowski Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. for money! :-)
Michał_Zawadowski Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słusznie, obalić angello! jeżeli się pospieszyć, masz szansę stanąć na czele orgowej rewolucji i zostać lechem-"gruba-beka" wałesą
emil_grabicz Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 A ja tak. Zwarto szczelinowe: - wargowo-zębowa, tzw. kaptur mnicha - pf - dziąsłowo-boczna z wypychem policzkowym - dl, w języku nawaho - miękkopodniebienna-wykrztuśna, tzw. krztusieć gardlany - kx - języczkowo-migdałowa z połykiem qx hahaha :) ˛˛˛˛ (¤ ¤) O
Marcin_Erlin Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emilu! Znasz się na tylu rzeczach! Andrew czy Tomek? Zejdź pięterko niżej. Oddaj głos swój.
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emil zakochałam się chiba...oj...;) ^ ^ o o ( .. ) ** Ty lepiej napisz o tym wiersz...będzie bomba:))
emil_grabicz Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Michale, chyba nie ja jednak. Jestem szczupłym zawadiaką z widoczną czekoladką na brzuchu, czy kaloryferkiem, jak kto woli, a nie grubą - beką... hahaha, ale dzięki za wyróżnienie. Najlepiej się czuję w podziemiu. Nie wchodzę na postumenty, ja je burzę... pozdrawiam :)
Franka Zet Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 ojej, "o co tyle hałasu, zapomniałam wrócić do lasu, myślałam, że dzisiaj niedziela - - błagam, niech pan nie strzela,] litości, Panie Gajowy" * Mnie tam wszystko jedno; mogę się logować, tylko trochę więcej z tym zachodu. Tak po prostu, jestem ciekawa, czy są jakieś logiczne powody wprowadzenia " nieustającej logowacji" ? Pozdrowienia dla wszystkich :) P.S. Basiu, jak to jeszcze ? Jeszcze i wciąż ;) ----------- * Jan Brzechwa "Bajka o czerwonym kapturku"
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oli ja tam nie wiem dlaczego... i robię wielkie oczy...takie jak Emil - nasz specjalista...:) Ja tam nie muszę się logować...bo nawet nie umie się wylogować...więc cały czas wiszę...jak wisielec...;) Ale w ustawieniach możesz zmienić na taką opcję,że automatycznie będziesz zalogowana...więc problem z głowy...:) Ciepło...wieczorowo...:))
Rekomendowane odpowiedzi