-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Leszczym · Opublikowano
@Berenika97 Jest taki motyw malarski, to już zdaje się popularne nawet, że obraz wystaje poza ramy, już taka definicja jest obrazu. I każdy człowiek wystaje poza tabelki, to już taka nasza definicja jest :)) Wrócę niebawem na forum, ale muszę 4 książkę domknąć :)) -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@FaLcorN poddasz się? ;) Ale i tak preferuję smak słony karmel …;) -
Przez vioara stelelor · Opublikowano
jedno maleńkie twoje słowo samo sobą zdziwione przyszło do mnie o poranku wśród płatków śniegu nad ulicą jeszcze drzemiącą pod burym pledem z szorstkiej chmurnej wełny jedno maleńkie wsunięte w dłoń jakby nigdy nic ciepły rogalik na głód całego dnia i w ułamku chwili rozsłoneczniło się miasto śnieg na dachach bloków odbija figlarne migotanie szczęścia kolejne uśmiechnięte godziny zapachniały błękitem świeżością nie wiem czy jeszcze mi się kiedyś przydarzy słowo najmilsze i gdzie je teraz schować żeby nie zmarzło żeby się przypadkiem nie zapomniało żeby oddychało ze mną jutro za tydzień oraz wtedy gdy znów starość zastawi pułapkę czy moje serce będzie wystarczająco wygodne? jedno maleńkie twoje słowo mój nieskończenie wdzięczny świat -
Przez FaLcorN · Opublikowano
@KOBIETA Nie ma sprawy, tak się podam. Inne życzenia? ;)
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne