Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 nikt nikomu nic nie da za darmo na świecie nigdy przenigdy nie zapomną o nieszporach w niedzielę we dwoje nikt nikogo nie pokocha w niedostatku na wieki nić nie pęknie między nimi i niczego nie zniszczy nawet niezgoda niuansem w nicości przeminie nigdy się nie narodzą nie umyślą się nikomu w głowie pozostaną nietkniętym planktonem
aluna Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Wiersz dał mi dużo do myślenia ...i tak ma być...! Tylko wers: nikt nikogo nie pokocha w niedostatku na wieki Myślę że jak kochamy to bez względu na.....! Serdeczności! Ania
tiktak61 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Polecam wizytę u terapeuty, ona naprawdę może pomóc
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 co tam nić, słabe to to, linę dajcie a utrzymam wszystko. lubię aliterację w wierszach. ładnie to Panu wyszło :-) pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten komentarz (już któryś taki z kolei) ma tylko dwie kalorie i żadnego sensu ;-) radzę się zapoznać z regulaminem, a nie pisać takie infantylne bzdury...
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem wiem też mi nie leży ta strofa i zgadzam się z panią ale czasy dzisiejsze coraz częściej pokazują co innego najpierw kasa później miłość, nie zawsze i nie z reguły naturalnie, pozdrawiam i dziękuję za czytanie i myślenie:) r
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też się nad tym zastanawiałem tiktaku. miętowy czy owocowy że tak zapytam?
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję gp za czytanie i pozdrawiam serdecznie r
teresa943 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 nić symbol słabości (pajęczyna), dobrze Gabriel radzi...tu potrzebna "lina" :) a wiersz jest bardzo wieloznaczny...dokopałam się do jednego z "den"...prawdziwa miłość jest tak silna, że nic jest nie zdoła zabić...bywa, że sięga nawet poza...grób; sorki, znów poleciałam ponad... :):) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. leć leć Krysiu rozgaduj się u mnie chętnie się zaczytam w nadinterpretacjach:) pozdrawiam r
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 podoba mi się fragment z nicią, bardzo nihilistyczna ta pieśń, może jeszcze jakieś szersze spojrzenie na sytację by coś uratowało? (uratowało w sensie podniosło wiersz na wartości, nie: oddaliło nihilizm, bo akurat wydźwięk jest ok) zdrówko, Jimmy
Pan_Biały Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sceptycznie się ustosunkowałem haha, może to prawda że za bardzo:) pozdrawiam i dzięki czytanie r
Rekomendowane odpowiedzi