gabriel p. Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 wszędzie planty pola kurwa lasy a ja tęsknię za nią półautomatyczną i za nocką co szumiała z motyką na słońce wciąż o miesięcznym na wszystkie fotografie hic et nunc dość zieleńca dość piaskowca gdzież konwencjonalizm mej pospolitości ja chcę do domu
teresa943 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 nie wiem Gabrielu, czy tu ta "kurwa" potrzebna...
aluna Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Może by tak ...wyrwa...! Pozdrowionka! Ania
tiktak61 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 czytając można sobie język połamać
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze, to ja też nie wiem. wlazła tam i siedzi. jakoś mi się zgrała z nastrojem... dzięki za odwiedziny :-) pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pola wyrwa/wyrwy lasy nie oddaje nastroju tęsknoty ;-) dzięki za sugestię i pozdrawiam :-)
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w którym momencie? pzdr
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszędzie dobrze ale itd słuchaj gp Krysi i nieszczęsną k. do kosza - nic nie wnosi do wiersza poza ostrym makijażem połamałeś wersy to i tictac se język łamie:) pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Gabrielku, wybacz, ale wróciłam i zamieszałam ;) nie krzycz i nie bij...nie musisz brać pod uwagę :) wszędzie planty pola lasy a ja tęsknię za półautomatyczną co nocką szumiała z motyką na słońce wciąż o miesięcznym na wszystkie fotografie hic et nunc dość zieleńca dość piaskowca gdzież konwencjonalizm mojej pospolitości ja chcę do domu to tylko moje spojrzenie, nic więcej :) zrobisz jak zechcesz, Tyś Autorem; aha, ten "dom" ma szerokie znaczenie i głęboko zapada w serce serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
gabriel p. Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszędzie dobrze ale itd słuchaj gp Krysi i nieszczęsną k. do kosza - nic nie wnosi do wiersza poza ostrym makijażem połamałeś wersy to i tictac se język łamie:) pozdrawiam r ot nie dzadzą człowiekowi pokląć w wierszu... ;-))) ale zgadzam się, wywalę ją do kosza gdzie jej miejsce. a wersy zdawałoby się w porządku jakimś były łamane. ja mam jakiś nawyk dziwnie ułożonej wersyfikacji. nie wiem skąd :| dziękuję za wizytę. pozdrawiam :-)
gabriel p. Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o proszę, wreszcie ktoś mi pralkę naprawił i nastroił telewizor :-)))) dzięki wielkie Krysiu za porządek w moim świecie. pozwolisz, że ukradę moją-Twoją wizję :-))) również pozdrawiam :-))))))
teresa943 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o proszę, wreszcie ktoś mi pralkę naprawił i nastroił telewizor :-)))) dzięki wielkie Krysiu za porządek w moim świecie. pozwolisz, że ukradę moją-Twoją wizję :-))) również pozdrawiam :-)))))) a bierz sobie i na zdrowie :) przecie i tak Twoja :) pozdrówki serdeczne :-)
Rekomendowane odpowiedzi