Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
@Charismafilos hehehe... Rozumiem, że to rozkojarzenie zawiązane z przesileniem wiosennym ;)
Pozdrawiam
@wiedźma Dziękuję, chce rozpowszechniać lekkość.
xD
Fajnie skomentowałas, cieszę się że taki odbiór.
:)
Pozdrawiam
@Charismafilos @violetta @wiedźma
Dziekuje za lajki ;)
I wszystkim następnym.
xD
2
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez marekg · Opublikowano
zerkamy w gwiazdy potem logujemy się w mętnej ciszy las ma kolor nocy taki nijaki ostatnia przyczajona butelka czeka na polanie na Facebooku bez zmian obserwujemy przez lornetkę sarny i siebie -
Przez andrew · Opublikowano
Węgry Piszą, że wreszcie odblokują unijne pieniądze Co się z nimi stanie U nas zniknęły. Mamy największe długi od 1945 roku. Nawet unia to wytknęła. Teraz lada dzień pożyczka 160 miliardów. W Rumunii już ją...rozbierają Pozdrawiam. Życzę Węgrów i Polsce wszystkiego dobrego. Pozdrawiam -
Przez bronmus45 · Opublikowano
~~ Marcinek i Zbysio jakąś norę lisią chcą zająć .. Węgrzy - choć bratanki z Polską - nawalanki dość mają .. Znajdą inne kraje, które będą rajem - dlań bronią .. Tą nadzieją żyją; że pod Polską ryjąc - ich schronią .. ~~ -
Przez APM · Opublikowano
Nowe okulary Napiszę wiersz i co Lepiej nie będzie Nieostro Szaro i buro Ekran ugina się od wspomnień Wszystko się kołysze Litery skaczą, wywijają fikołki Ruch im szkodzi Połamane nogi suszą się na lampie Brzuszki ocierają o klawiaturę Szyja tkwi bezradnie w powietrzu Nie ma nikogo Kto dałby klapsa Całej tej zbieraninie Słów Spojrzeń i rozpacz W liczbie mnogiej skrzecząc odchodzę bez okularów sobie -
Przez Bożena De-Tre · Opublikowano
@andrew jesxcze mam rok do tej „ nieszczęsnej 10-:) ale ja zawsze na wyrost jak chomik lubię zapasy i wtedy nie zamartwiam się-:) na kluby jeszcze nie pora chyba że będzę chora wtedy kto wie-:) Właśnie „ dopinam” 3 Tomik i daje mi to zadowolenie Przyznaję Andrzeju Zmieni się znowu coś… tak jak na Węgrzech coś umrzeć musiało by zaświeciło kolejne światełko w Tunelu
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne