Anna_Para Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Ładnie dziś wyglądasz -ty też mi się podobasz Zjesz ze mną kolację? - nie, nie zjem Będziesz o mnie myślał? - nie obiecuję Zobaczymy się jutro? - nie zobaczymy Żałujesz, że wtedy… - tak, żałuję A pamiętasz jeszcze - pamiętam Lubię, gdy jesteś blisko - wiem Wiesz, że wtedy to nie była moja wina? - tak, nie wiem Dajesz mi oparcie - o? Tęsknię za Tobą nawet teraz, już - już? Wiesz, że ja Cię bardzo… - wiem, nie kończ Porozmawiamy o tym? - nie, nigdy Dobrze
krzysztof marek Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Chciałoby się powiedzieć: może jednak nie...? Hmm... przyznam szczerze Aniu, że nie po raz pierwszy odnajduje w Twoich wierszach kawałek siebie, swoich przeżyć, uczuć... Budzą refleksję i pomagają zrozumieć. Dziękuję :):):)
Anna_Para Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Dziękuję Krzysztofie, bardzo jestem wdzięczna za dobre słowo! Cieplutko pozdrawiam, Para
wanesa_ciska Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 O takich rozmowach ,które są tylko w naszej pamięci , czasami w wyobrażni myślimy ,mając jakiś obraz w głowie i uśmiech na twarzy , a gdy nas ktoś zapyta o czym myślisz , budzimy się jak ze snu mówimy , nie nie o niczym tak sie tylko zamysliłam , nic ważnego -no i cały scenariusz powstał ...pozdrawiam
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Mnie ta rozmowa kojarzy się z niedopowiedzianą miłością. Zabrakło woli porozumienia, lecz jak widzę nie z Twojej strony. Jeśli ten drugi nie próbował nawet rozmowy przeprowadzić do końca... Żle czynił. Ciebie serdecznie pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to właśnie jest, Wanesso! Pozdrawiam i dziękuję, że wiersz na chwilę Cię zatrzymał!
Anna_Para Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Bezimienny, pozdrawiam serdecznie, cieszę się, że czyta Pan moje wiersze i komentuje z serdecznością. No cóż, tak bywa! Bywają słowa, których nigdy nie usłyszymy! Ale dobrze, że je nosimy w wyobraźni i w wierszach! Ile słów najczulszych marnujemy z różnych powodów! Trudno! Trzeba się cieszyć zwykłym "dzień dobry"! Myślę, że bohaterka tej rozmowy tak właśnie czyni:))) Ale nie wiem na pewno, nie do końca ją znam.Cieplutko pozdrawiam, Para
Rekomendowane odpowiedzi