papsi1960 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 niepotrzebnym nikomu, nie pasuję do miasta, nie pasuję już na wieś, nie pasuję do domu. Chciałabym choć przez chwilę, zostać małym motylem. No ale cóż z tego.... ja jestem do niczego.
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Ale dlaczego Tak twierdzisz Żeś do niczego? Zawsze będzie ktoś komu będziesz potrzebna. A motyl krótko żyje Tylko w porannej rosie się myje Wieczorem już nie zdąży... Pozdrawiam
papsi1960 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 To jest mym kłopotem że jestem robotem Co ciągle się psuje dlatego nie pasuję. Cicha,spokojna,nie kłótliwa zbyt nudna....rzecz prawdziwa. Zawsze poukładana to nie interesuje mego pana. Podobają mu się kobiety, co latają z pistoletem. Czarne interesy mają, do głów broń przykładają. Kapcie,pilot i telegazeta, to dla niego jest podnieta. HEUREKA!!!!! Dzięki Ci kolego!!! To nie ja to ON jest do niczego! :)
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Właśnie i tak trzymaj. Pamiętaj, że jest coś takiego jak bunt robotów. Trzymaj się.
papsi1960 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Panie z Nikąd Twoje komentarze działają jak RED BULL !! Dziękuję i pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi