Anna_Para Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska: „Śpiewam i milczę”, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 zabieram merytorycznie - nie wiem, sie nie znam zakochałam się od pierwszego czytania i rymujesz i jest jak bajka i cudownie :)) (po minucie) i francuski tytuł !!!!!!!!! uffffffff
Fly Elika Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Ładny i przestrożny śmiesznie, co tu dużo mówic o tym, ale jednak tak przechodzącymi czarnymi kotami' .....:). Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 no fajno wyszło. ja cały czas powtarzam że kot czarny to farta przynosi i basta - pani też przyniósł leciuchno i rymy świeże. przyjemnie się z rana zrobiło.dzięki pozdrowienia r
Magda_Tara Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a skąd ta pewność, że "pani" ? ooooo???????? ;D ;))
Anna_Para Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Magdo? Ty się nie znasz??? Dzięki, że się podoba mój "Czarny kot". Aż mnie onieśmiela to Twoje zakochanie! Cieplutko i bajecznie dziękuję raz jeszcze!
Anna_Para Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Panie Biały! Serdecznie dziękuję za ciepłe słowo i czas! Miło mi bardzo:) Także cieplutko, Para. Masz Pan intuicję, oczywiście, że pani!:)
Anna_Para Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Emi h - dzięki serdeczne;) Para
Pan_Biały Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, wiedziałem!!! ma się nosa:) ja do tytułu wrócę bo la Française świetnie brzmi - brawo oj, Madziu a wciąż we mnie nie wierzysz:( dobrej nocy wszystkim paniom i kotkom:) r
Magda_Tara Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) żeś kobieta! :D czyli cofam to "zakochanie"! :P ale...chwila...toż ja się zakochałam w kocie noirze! czyli mogę! ParaAnno Poranna! :))
pijak fantasta Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Czyli takie kocie sprawy;). Pozdr.
Anna_Para Opublikowano 24 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Magdo!!! Przypominam, że zakochałaś się w wierszyku! W kocie- nie pozwalam!!! Jest tylko mój:) Tylko w tym wierszu:( Pozdrawiam cieplutko, Parapara
Magda_Tara Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) noż-tak!!!!!!!!! w wierszyku, przecież mówię! :)))))))
Anna_Para Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 No!!!:))))) Cmokasy Magdo. Parapara
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 W tej ckliwości jest coś bajecznie spokojnego... ale...ale... ja tam miałam nieczyste skojarzenie jak on się miał zwinąć w kłębuszek grzechu...no i gdzie ta Ania ma to serduszko pomyślałam... wiem nieładnie...ale dzisiaj taka erotyczna jestem...;) Pozdrawiam...
Anna_Para Opublikowano 27 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Masz Basiu czuja! Tyle powiem! Ale erotyk jest czysto platoniczny! Zapewniam. :) Para
emil_grabicz Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Taki kotkowy kłębuszek grzechu, może szybko wyprowadzić na manowce, ale manowce są nierzadko przepiękne i chociaż przypominają przedsionek piekła, to chętnie się tam wraca. Ładnie napisałaś i ze swoją wrodzoną delikatnością. Czary mary, kot się boi swojej Pary... hahaha Pozdrawiam kocim grzbietem i przeciągłym miauuuuuuuu :)
Anna_Para Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Jak mnie tu znalazłeś? W starym wierszu!!! Fajnie, dziękuję, Grabiczu! Nocnie, sennie, chociaż czujnie, po czasie, pozdrawiam, Anna.
Rekomendowane odpowiedzi