Bolesław_Pączyński Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Sam dziś byłem cały dzionek i marzenia miałem, pośród tych myśli i mrzonek z Tobą wędrowałem. Wróciłaś u schyłku dnia w ramionach Cię miałem, byłaś ze mną miła ma z Tobą się kochałem. Bez pamięci zagubiony wśród wspomnień i marzeń, gdzieś przed siebie zapatrzony w świecie wyobrażeń.
Marta R... Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Piękny wiersz, chciałabym być w tych Twoich marzeniach. Pozdrawiam cieplutko i życzę dalszego bujania w obłokach.
Piotr_Strzałecki Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nie mogę odeprzeć wrażenia, że wiersz wyłowiony gdzieś ze sterty bajek dla dzieci Brzechwy. No mi się nie podoba. I ten "dzionek". Przekaz merytoryczny fajny. Ale sposób nie.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marto że się i Tobie podobają te marzenia, każdy zawsze ma jakieś marzenia. Pozdrawiam serdecznie.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piszę to co myślę co czuję od serca. Mickiewicz, Słowacki czy Brzechwa nie śmię się do nich porównywać, ale dziękuję do Brzechwy mi jeszcze brakuje ale widzę że już całkiem niedużo. Piszę bo ja w siebie wierzę każdy coś ma w sobie, myśli swe wyrażam szczerze i to właśnie robię. Pozdrawiam.
Piotr_Strzałecki Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 To o Brzechwie, to nie był komplemet... (ale nie żeby Brzechwa źle pisał) Wczytaj się dokładniej...
M._Krzywak Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zaimki osobowe to choroba, ba - zaraza każdej strofy, wersu. To dżuma, trzeba od niej uciekać! Pozdrawiam.
miki033 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nie podobają mi się rymy składające się z czasowników, gdyby nie to wiersz uznałbym za dobry, szczególnie ostatnia strofa może się bardzo podobać :) pozdrowienia
cammomille Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 tak bywa, że lekkość bycia z drugą osobą nie pokrywa z chęciami czy pragnieniamitej drugiej może ... i lekkość wiersza odczytana pozdrawiam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję będę się starał je unikać. Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie, dzięki za radę. Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie miło mi. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi