Fly Elika Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 tak zwykle bez słów co mnie uczyniło wodą.energią życiem ciepło.czucie.wiara czy zabrakło czasu w jednej małej chwili przecięto człowieka w pół oddzieliło ciało od mózgu stłamsiło serce zwalając z nóg na wieki anioł znów powiedział śpij i tak nie wstaniesz możesz tylko śnić będziesz źle żyć możesz umrzeć nic nie da ta twoja tęsknota życie tam tym życiem.snem tak aż po kres
wanesa_ciska Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Eliko pozwól odejść Swojej tęsknocie a zrobisz miejsce na jutro ,a ile w nim niewiadomych... sama sie przekonasz,a moze będziesz milo zaskoczona? pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Dziekuję wanesso ... pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Przyznam szczerze Eliko, pogubiłam się w tych kropkach i nie mogę się odszukać w domysłach...chyba dopadła ogromna tęsknota? jeszcze taka sugestia: może trochę te treści rozdzielić? Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 tereso943 ależ tak. kropki. rzeczywiście :-) serdecznie
Jędrzej Jedliński Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 może......"" oddzielilo serce od mózgu stlamsilo cialo....."" ale i tak mi sie podoba...pozdrówki...czułe...
Fly Elika Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 a dziękuję, to miłe, że ci się podobają moje wersy rozumiem no bo chyba nie mniej? :-) czule...
Judyt Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 pięknie w pierwszej strofce, dalej trochę ten przecięty człowiek na pół...mm/... do pomyślenia, jest taki obraz Matki Bożej Tęskniącej najlepiej tam się udać, J. (:płoniaście
Fly Elika Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 No cóż Judyt, niektórym wystarczy, że taki obraz jest inni ząś się pewnie udają i mogą zasugerować aby się tam udawali :D płoniasta Judyt pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. udawanie jest rzeczą zbędną a jest i po coś jest J. serdecznie
cammomille Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 ja po tych ju- dy - i coś tam mam te-te-te od nudny ... nie.. zdrówki :)))))
Rekomendowane odpowiedzi