Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @beta_b ja tak tylko traktuję życie delikatnie, beztrosko, mam być w sztywnych ramach:) ja żyję na chwałę Boga :) nawet jeżeli życie jest skromne, to nie jest złe. Mam poczucie upływu czasu, że mało czasu zostało i staram się pomagać dzieciom czy wnuczce. 
    • nie szukaj jej na drodze i zaufaj słowom spójrz w górę w przestworza uwierz ona z Tobą   jest jak każda matka o dziecku pamięta modlitwą wspomaga na co dzień i w święta   pozdrawiam   ps: Ty też czasem pomyśl o niej gdy jest bliko i wspomóż niejedną błagalną molitwą
    • Za ciężkie przestępstwa musimy w końcu zacząć karać ludzi, którzy niszczą polską demokrację...   Adam Bielan    Akurat ja jako pogański racjonalista - libertyn i intelektualny biseksualista - uniwersalny - jestem za wprowadzeniem Republiki Narodowej lub Dyktatury Wojskowej, a nawet nowego systemu - Polski Rzeczypospolitej Narodowej, jestem także za uregulowaną prawnie aborcją, karą śmierci i eutanazją, dodam: głosowałem przeciwko wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej i byłem przeciwko wspieraniu Ukrainy, de facto: współczesnej - Chazarii, więc: mam czyste sumienie i nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...