maria nika Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 przedstawienie skończone pod szarą kurtyną milkną zmęczone akordy wczorajszy uśmiech już nie wystarczy czemu rzuciłeś w przestrzeń moje znaki zapytania jutro przecież nie stanie się odpowiedzią czy powtórzymy choć jeden akt jakiego koloru będą ściany i stół bez miejsca dla ciebie proszę zagrajmy jeszcze raz
teresa943 Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Mario, tak widzę tę część, ale to tylko sugestiaczemu rzuciłeś w przestrzeń moje znaki zapytania jutro przecież nie stanie się odpowiedzią jakiego koloru będą ściany i stół bez miejsca dla ciebie powtórzmy choć jeden akt proszę jeszcze raz zagrajmy serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
a.adamek elikowski Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 mnie się też podoba całość z wyjątkiem prośby (to nie kompromis) ale to sprawa nie moja :)
maria nika Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki,Krysiu za czytanie i za twoje widzenie...podoba się Pozdrawiam serdecznie
maria nika Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za podoba się...może i masz rację,że nie warto prosić.. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi