aluna Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwolę sobie ukraść tę wypowiedź. Dzięki ...nie ma to jak skopiowana krytyka?! POZDRAWIAM!
f.isia Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie jest poezja, tylko histeria pozdr.
aluna Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie Wiktorze, a plus dla aluny :) pozdrawiam Dziękuje Panie Wiesławie baaaardzo! Miło i t jak! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Magdo za miłe...baaardzo potrzebne wsparcie ,nawet nie wiesz jak ...! Serdeczności! Ania
aluna Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zwątpienie ,przemija Droga Beatko! DZIĘKUJE ZA ...ZA WSZYSTKO! Ania
aluna Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczności 13-tko! Dziękuje za wszystko co...! Ania
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Aniu, mnie wiersz się akurat podoba, masz rację Bóg jest wszędzie i w ogrodzie też. Nawiązałaś samotny dialog ze Stwórcą dlatego też myślę że otrzymasz poetyckie natchnienie. Z podzdowieniem chrześcijańskim. Całuję. Pa.
aluna Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Dziękuje Droga Jadwigo za miłe...! SERDECZNOŚCI SAMYCH! Ania
a.adamek elikowski Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 gdyby tylko słońce było zawsze bogiem pzdr.
aluna Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 "Podnieś kamień i ja tam będę..." Serdecznie!
a.adamek elikowski Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cytat owszem, ale to raczej chodzi o pojęcie pojęcia :) czy cytatu Tak błąd. cytatu oczywiście:) pojęcie zawęża :)
aluna Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Cytat odnosi się do mojego pojęcia poezji,,,w tym właśnie wierszu!!! :()
Rekomendowane odpowiedzi